Поезидент Украины Владимир Зеленский трогательно поздравил свою супругу Елену Зеленскую с 42-летием.

Соответствующий пост он написал на своей странице в Instagram.

Он разместил счастливое фото со своей женой и публично признался ей в любви.

«Любить. Восхищаться. Гордиться. Видеть твое отражение в глазах детей. Чувствовать твою заботу и поддержку. Быть спокойным и уверенным, зная, что ты всегда рядом. Гадать, как ты отреагируешь на новости — приятные или не очень. Ждать встречи дома, как перед первым свиданием. Сказать взглядом то, для чего слова бывают лишними. Вместе смеяться и грустить. Идти по жизни на расстоянии прикосновения, не теряя связи ни на минуту. Это и есть человеческое счастье. По крайней мере для меня. Потому мое счастье — это ты. С твоим днем, любимая.

Спасибо тебе за каждое слово и каждый взгляд. За каждый шаг, который мы сделали вместе. Нам еще много предстоит пройти. Впереди — долгая дорога с неожиданными поворотами и незабываемыми впечатлениями. И я счастлив от этого. Потому что с тобой я смогу все на свете», — написал в сети президент.

View this post on Instagram

Кохати. Захоплюватися. Пишатися. Бачити твоє відображення в очах дітей. Відчувати твою турботу і підтримку. Бути спокійним і впевненим, знаючи, що ти завжди поруч. Гадати, як ти відреагуєш на новини – приємні чи не дуже. Чекати зустрічі вдома, ніби перед першим побаченням. Сказати поглядом те, для чого слова бувають зайвими. Разом сміятися й сумувати. Йти по життю на відстані дотику, не втрачаючи зв’язку ні на мить. Це і є людське щастя. Принаймні для мене. Бо моє щастя – це ти. З твоїм днем, кохана @olenazelenska_official ! Спасибі тобі за кожне слово і кожен погляд. За кожен крок, який ми зробили разом. Нам ще багато доведеться пройти. Попереду – довга дорога з несподіваними поворотами та незабутніми враженнями. І я щасливий від цього. Бо з тобою я зможу все на світі.

A post shared by Володимир Зеленський (@zelenskiy_official) on Feb 5, 2020 at 10:22pm PST

Отметим, что Владимир Зеленский не стесняется демонстрировать свои чувства на публике и даже в соцсетях не редко выкладывает фото с супругой.

View this post on Instagram

Для мене велика честь взяти участь в інтронізації Імператора Нарухіто. Проведення стародавнього обряду в сучасній Японії є прикладом того, як в одній державі можуть співіснувати і глибока повага до традицій, і впровадження новітніх високих технологій для поліпшення життя кожної людини.

Популярные статьи сейчас

Трамп прокомментировал помощь Украине после проекта Джонсона

Сразу на 25 гривен: в Украине резко изменились цены на яйца и подсолнечное масло

В Харьковской области взорвался трубопровод, - СМИ

Шольц отказался разговаривать с Путиным до вывода российских войск из Украины

Показать еще

A post shared by Володимир Зеленський (@zelenskiy_official) on Oct 22, 2019 at 4:01am PDT

View this post on Instagram

Що я можу сказати про щастя? Що воно означає для мене, для моєї родини, для моєї дружини? Вона тут. Коли вона усміхається – я щасливий. Щастя – це щаслива сім’я. Що ми маємо зробити, щоб Україна стала щасливою? Що їй потрібно для щастя? Все просто – подолати ворогів. І мова зараз не тільки про геополітику, я маю на увазі ворогів нашого щастя. Це війна, бідність, корупція і, вибачте, заздрість.

A post shared by Володимир Зеленський (@zelenskiy_official) on Sep 13, 2019 at 9:08am PDT

View this post on Instagram

Радий вітати у Києві актора, режисера і просто талановиту людину – Тома Круза. Запросив його до України, щоб він на власні очі побачив, скільки у нашій неймовірній країні цікавих локацій для створення кіно: сучасні урбаністичні пейзажі, старе місто, залишки радянського минулого, тихі та затишні хутори, фантастичні мальовничі краєвиди. Радію, що Україна починає приваблювати зірок світового кіно. Сподіваюся, закон про компенсації іноземним кіновиробникам, нещодавно ухвалений парламентом, справді відкриє для світового кіно двері України. Впевнений, що ця місія – здійсненна! Вдячний Тому Крузу за приємну розмову. Чекаємо в Україні знову!

A post shared by Володимир Зеленський (@zelenskiy_official) on Oct 1, 2019 at 2:20am PDT

Напомним, не так давно у президента Украины был также день рождения. Зеленская трогательно обратилась к мужу в день рождения.

Как сообщала “Хвиля”, Зеленская объяснила свое исчезновение из Facebook.

Подписывайтесь на канал «Хвилі» в Telegram, на канал «Хвилі» в Youtube, страницу «Хвилі» в Facebook,  на страницу Хвилі в Instagram.