У 2019 році в Україні  заявлено дуже багато цікавих та яскравих подій, яким варто приділити увагу. Розкажемо про найбільш цікаві.

Концерти на TicketsBox сайті представлені дуже яскравими афішами. Перейшовши за посиланням, користувач сайту знайде детальну інформацію стосовно вибраного концерту: місто, дату та місце проведення, точний час, а також невеличку анотацію, яка обов’язково заінтригує Вас. Молода, але дуже прогресивна команда нового квиткового оператора TicketsBox, створила дуже зручний сервіс по замовленню квитків на різноманітні події. Вони кожного дня працюють над новими пропозиціями для своїх користувачів, удосконалюють та покращують роботу сайту, пропонують цікаві розіграші та знижки, одним словом — роблять усе, щоб користувач залишився задоволеним та повернувся ще неодноразово за новими враженнями.

Одним з довгоочікуваних концертів стане виступ молодого британського артиста Tom Odell. Він виступає як автор, композитор та виконавець своїх пісень. Вперше Tom Odell відвідав Україну зі своїм концертом в 2017 році, та мав шалений успіх. Українська публіка гідно оцінила творчість молодого музиканта і з нетерпінням очікувала на наступний візит. Але запланований на літо 2018 року концерт був відмінений з публічними вибаченнями артиста та обіцянкою обов’язково приїхати. І ось нарешті цей довгоочікуваний концерт відбудеться. Так що всім палким шанувальникам варто поспішити придбати квитки.

Грандіозний стадіонний тур запланував гурт Антитіла на підтримку свого нового альбому “Hello”. Розпочнуть вони 25 травня у Львові на стадіоні Арена Львів, далі зустрічатимуть своїх кумирів Харків, Полтава, Одеса і на останок Палац Спорту у Києві. Нестримний та водночас ліричний рок, улюблені хіти та нові пісні подарує гурт Антитіла своїм прихильникам.

Концерт українських музичних сучасниківпройде 24 лютого у київському клубі Атлас. Шалено популярний гурт Беz Обмежень, харизматичний Арсен Мірзоян та чарівно-талановита Sonya Kay. В цей вечір гості зможуть насолодитись та ще й підспівати свої улюблені хіти чудовим українським музикантам. Це буде перший концерт експериментальної серії концертів українських виконавців, яку вирішили започаткувати музичний телеканал М1 та клуб Атлас. Ідея чудова і варто особисто відвідати такий захід та оцінити його.

В останній день зими 28 лютого у Палаці Україна, відбудеться грандіозний концерт — Великий весняний концерт. На сцену вийдуть самі яскраві зірки українського шоу бізу та будуть дарувати гарний весняний настрій всім глядачам. Яскрава весняна сцена, улюблені хіти, чарівні номери Олега Винника, Ірини Білик, Олександра Пономарьова та багатьох інших артистів, та сюрпризи забезпечать гарний настрій тим, хто вирішить відвідати це дійство.

Також, хочеться згадати про легендарний Національний грузинський балет “Сухішвілі”. Уже вкотре саме в березні вони приїжджають зі своєю програмою до Киева. Кожного разу збираються аншлаги, глядачі стоячи аплодують цим талановитим артистам. Їх виступ немає рівних, а рухи та костюми просто зачаровують. Щоб відчути дух Грузії та душу грузинського народу, варто хоча б один раз потрапити на виступ цього неперевершеного балету. Цей рік не став винятком і ми з нетерпінням очікуємо на виступ “Сухішвілі” традиційно з 8 по 10 березня в Палаці Україна.

Можна ще багато часу описувати тих чудових та талановитих артистів, які бажають подарувати незабутні враження своєму глядачеві, але набагато краще це зроблять афіші розміщені на сайті TicketsBox.