Владимир Гройсман после скандального визита на заседание правительства фракции Радикальной партии распорядился помочь пожилой женщине, о которой упомянул глава радикалов Олег Ляшко.

Премьер-министр попросил об этом во время обсуждения идеи сделать заседания Кабмина закрытыми на период избирательной кампании.

«Мне пишут, что они взяли бабушку пожилую. Она еле-еле сюда дошла. Кстати, посмотрите за бабулей там. Может домой отвезите, чем помочь посмотрите… Жаль, что людей простых используют… Я что не знаю, что есть много людей нуждающихся в улучшении условий жизни? Открыли мне Америку, бл…», — сказал премьер.

Премьер отметил, что каждый день думает, как повысить пенсии и зарплаты.

Гройсман – Ляшку: "Відкрили мені Америку, б***ь!"

"Відкрили мені Америку, б***ь!"Так стримано-емоційно прем'єр Володимир Гройсман прокоментував півгодинний "балаган", влаштований на Кабміні Олегом Ляшком. Головний "радикал" зі своєю фракцією намагалися зірвати засідання уряду, протестуючи проти продовження контракту з головою Нафтогазу Андрієм Коболєвим. Гройсман мужньо тримався протягом всієї "вистави" Ляшка. Але коли "радикали" все ж покинули засідання, в голосі прем'єра все ж відчулася певна ..прикрість"Я що, не знаю, що є багато людей, які потребують кращого життя? Відкрили мені Америку, бл*. Тут кожен день думаєш про те, як пенсію підвищити, як зарплату правильно виплатити і підвищувати і так далі, а вони думають, що повісив плакат, що я крутіший за всіх і все. Думають, що всі сидять напроти цих плакатів лопухи і дивляться: "Зараз ми будемо за них голосувати". Скільки раз вже понаголосували? На плакатах одне, а потім щось інше в житті, блін. І потім всі гріхи ще на нас перевішують. Це взагалі катастрофа, б***ь".Повне відео засідання Кабміну: youtu.be/t7HmoTT9ntUПочаток перепалки з Ляшком 20:32

Gepostet von Перша шпальта am Mittwoch, 20. März 2019

Подписывайтесь на канал «Хвилі» в Telegram, на канал «Хвилі» в Youtube, страницу «Хвилі» в Facebook