В Киеве днем произошло дорожно-транспортное происшествие с участием автомобиля скорой помощи.

Об этом сообщила патрульная полиция в фейсбуке.

«Сегодня, около 14:30 на перекрестке улиц Жилянская и Антоновича произошло ДТП с участием двух автомобилей. В результате столкновения один из автомобилей перевернулся на бок», — говорится в сообщении.

ДТП за участі швидкої медичної допомоги Сьогодні, близько 14:30 на перехресті вулиць Жилянська та Антоновича сталась ДТП за участі двох автомобілів. В результаті зіткнення один з автомобілів перевернувся на бік. Зараз учасників ДТП оглядають медики. Патрульні та слідчі встановлюють усі обставини зіткнення та очікують від лікарів на результати огляду учасників ДТП.За попередньою інформацією, водія швидкої медичної допомоги та ще двох медиків (пасажирів) забрали на огляд до лікарні. Водій Ford (другий учасник ДТП) від допомоги лікарів відмовився. Відео: https://youtu.be/M_euzcLSWZIІнформація оновлюється та доповнюється.#Kyivpatrol_____Бажаєте знати ще більше? Слідкуйте за нами у нашому telegram-каналі: https://t.me/kyivpatrol

Geplaatst door Патрульна поліція Києва op Donderdag 10 oktober 2019

В настоящее время пострадавших осматривают медики. Патрульные и следователи устанавливают все обстоятельства ДТП.

Как уточняет «Информатор«, пациента перевернувшейся скорой увезла другая скорая помощь, которая приехала экстренно на место ДТП. У водителя спецавто — незначительные ссадины, а водитель легковушки отделался испугом.

Движение на данном участке дороги сильно затруднено.

Подписывайтесь на канал «Хвилі» в Telegram, на канал «Хвилі» в Youtube, страницу «Хвилі» в Facebook