Український політик, заступник голови партії «Батьківщина» Сергій Власенко заявляє, що лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко ніколи не підтримувала чинного президента і кандидата у президенти України Петра Порошенка.

Про це він сказав в ексклюзивному інтерв’ю «Главкому».

За словами Власенка, у відеозверненні після ефіру на телеканалі «1+1», де кандидат у президенти Володимир Зеленський говорив з Парижа телефоном з президентом Петром Порошенком і кинув слухавку під час розмови, Юлія Тимошенко «побачила руйнацію статусу посади президента і приниження української держави».

Щодо розмови Порошенка і Зеленського на 1+1

Нічний ефір на 1+1. Мене важко запідозрити в симпатіях до когось з двох кандидатів, але це саме той випадок, коли я повинна висловитись.Розумієте, в чому справа… Якою б запеклою та безжальною не була політична боротьба, потрібно пам’ятати про певні моральні «маркери», за які не можна заступати.Я побачила руйнацію статусу посади Президента. Я побачила приниження Української Держави. Я думаю, так само як і я, мільйони українців це бачити не хотіли.Вибори минуть, а нам разом жити в одній країні. Залишаймося людьми. Це найменше, що ми можемо зробити для України.PS: Хто раптом пропустив феєричну розмову Порошенка і Зеленського — посилання на новину і відео в першому коменті.

Gepostet von Юлія Тимошенко am Freitag, 12. April 2019

Нагадаємо, у своєму відеозверненні Юлія Тимошенко порадила президенту Петру Порошенку не ставати частиною чужого шоу, тримати президентську планку і захистити статус посади президента та держави. Згодом ці слова активно цитували ЗМІ, які прихильно ставляться до Порошенка і критикують його опонента Зеленського.

Власенко заявляє, що «Юлія Володимирівна адекватно оцінює Петра Олексійовича, якого знає як ніхто інший з українських політиків».

«Ми з ним не те що різні, а з різних планет», — вважає заступник голови партії «Батьківщина».

Аналитик «Украинского института будущего» Юрий Романенко и психолог Олег Покальчук обсуждают угрозу гражданского конфликта в Украине.

Подписывайтесь на канал «Хвилі» в Telegram, на канал «Хвилі» вYoutube, страницу «Хвилі» в Facebook

Популярные статьи сейчас

Украинцев в Польше предупредили о смертельной опасности

"Картина намного ужаснее": Директор ЦРУ сделал тревожное заявление об Украине

Выплаты не придут: ПФУ ответил, что делать пенсионерам, которые не прошли идентификацию

Поляки могут столкнуться с серьезной проблемой из-за мобилизации в Украине: в чем причина

Показать еще