Аби віддати останню шану герою, хмельничанину Олександру Цисарю на Майдан незалежності прийшло декілька сотень мешканців міста, представники міської та обласної влади, рідні, друзі та побратими захисника Вітчизни.

«Сьогодні ми ховаємо вже 14 хмельничанина. Кожного разу сподіваємося, що це наша остання втрата, однак, війна продовжується і щодня гинуть кращі із українців. Щирі співчуття батькам, дружині, дітям, родині. Саме завдяки Олександру і саме таким героям, як він, ми сьогодні живемо спокійно. Хлопці своїм прикладом показали, як потрібно любити Батьківщину і захищати її, навіть ціною найдорожчого – свого життя. Вічна пам’ять, герою!», — сказав у своєму виступі Костянтин Чернилевський.

Хмельничанину Олександру Цисару було всього тридцять шість років. Народився чоловік в селищі міського типу Сатанів. Закінчив Київський політехнічний інститут, здобув спеціальність інженера-конструктора. У мирному житті був трудоголіком, хапався за будь-яку роботу.

До лав Збройних Сил України старший лейтенант, був мобілізований у серпні 2014 року.


Підготовку проходив в Академії сухопутних військ. Для проходження служби, був направлений у 93-тю механізовану бригаду. Саме він із побратими захищали Донецький аеропорт. Олександр очолював один із взводів бригади. Був хорошим стратегом і тактиком. Користувався шаленим авторитетом і повагою серед товаришів.

Під час несення служби Олександр активно співпрацював із 7-м окремим батальйоном Правого сектору Хмельницької області.

Із 1 липня чоловік чекав на ротацію, аби повернутися додому. Однак, 12 червня загинув під селищем Опішна (підірвався на міні).

У героя залишились дружина – Тетяна, донька Анастасія і двомісячний синочок Євген, якого Олександр встиг забрати з пологового будинку в квітні. Чоловік мріяв виховати сина справжнім патріотом України, яким був і сам. Зараз сім’я загиблого героя потребує допомоги. Реквізити для надання допомоги дружині: Приватбанк — 5168 7423 0536 5391 Цісар/Здібель Тетяна Борісiвна. За додатковою інформацією можна звернутись за телефоном +380 67 384 0606 — Ігор Кравчук, займається допомогою родині.

Пам’ять героя вшанували хвилиною мовчання. Хмельничани проводжали захисника навколішки, під вигуки «Герої не вмирають». Олександра Цисара поховали на Алеї слави кладовища в мікрорайоні Ракове.

Джерело: Соцпортал

Популярные статьи сейчас

От разведывательных БПЛА до гранатометов: детали нового пакета помощи Украине от Германии

В Польше оперативно уволили командующего Еврокорпуса, который обучал военных ВСУ

Супермаркеты показали, как изменились цены на хлеб, сливочное и подсолнечное масло

С 1 апреля изменят правила ввоза гуманитарки в Украину

Показать еще