«У такий ситуації всі мають усвідомлювати: якщо факти підтвердяться, це означатиме, що ця людина підірвала авторитет не лише українського спорту, але й країни в цілому. Відповіді на усі питання має дати незалежне розслідування цього факту як всередині України, так і спільно з британською владою», — наголосив Кличко

«Безумовно, я не вважаю правильним те, що чиновник такого рангу вів переговори з торговцями квитками. Це ще один привід для Європи говорити про корупцію, яка панує в Україні. Безпринципність і гендлярство, які роз’їдають українську політику, тепер проникли й у спорт», — сказав Віталій Кличко. Він додав, що спорт — це сфера, де завжди були чіткі й прозорі правила. Де все так само зрозуміло, як створити свій сайт. «Говорячи спортивною термінологією, чиновників-корупціонерів треба дискваліфікувати, — зазначив Кличко».

Кличко заявив, що цей ганебний приклад яскраво свідчить про те, наскільки метастази корупції сьогодні проникли в усі сфери суспільства. «Це потрібно змінювати. Починати потрібно з політики і з влади, де мають панувати цивілізовані правила гри. Тоді і в інших сферах буде більше ладу. Саме тому я сьогодні займаюся політикою — щоб змінити ситуацію в країні», — додав лідер «УДАРу».