Організаторами святкування виступили міська рада м. Біла Церква,  Всеукраїнська партія «Нова сила»,  а також низка громадських організацій, заснованих колишніми військовими, що мешкають в місті. Учасники святкування пройшли урочистою ходою вулицями Білої Церкви, поклали квіти до пам’ятника воїнам, загиблим під час військових конфліктів, відслужили молебень  їхньої пам’яті у храмі Св. Георгія — Побідоносця. Ветерани-десантники отримали почесні відзнаки від білоцерківської міської ради і подарунки від партії «Нова сила». Святкування завершилось частуванням  мешканців міста стравами польової кухні.

«Святкування дня повітряно-десантних військ для нас надзвичайно важливе саме сьогодні, -відзначив лідер всеукраїнської партії «Нова сила» Юрій Збітнєв, — адже тільки ті люди, які знають що таке зброя і дисципліна, знають справжню ціну життя і смерті зможуть бути тим стримуючим фактором, який зупинить розгул криміналу та бездіяльність влади. Українці повинні дбати про свою безпеку, безпеку своїх родин і своєї країни». 

Для довідки.  Лідер партії «Нова сила» Юрій Збітнєв  у 1999  році  виступив у якості ініціатора і мецената будівництва храму Св. Георгія Побідоносця у Білій Церкві. З 2000 року Ю. Збітнєв  допомагає білоцерківському осередку Спілки ветеранів Афганістану.

Пресс-центр Всеукраїнської партії «НОВА СИЛА»
nova_syla@ukr.net
03.08.2009