Колишній президент української держави Леонід Кучма звернувся до українців напередодні президентських виборів із закликом, щоб громадяни нашої країни обов’язково прийшли і проголосували, 31 березня за зміни в країні.

Про це пише businessua.

Зокрема, в п’ятницю, 29 березня в інтерв’ю журналістам Кучма заявив: «У першу чергу я звертаюся до українців і закликаю їх прийти на вибори. Люди добрі, йдіть на вибори. Адже сьогодні перед нашою країною стоїть завдання вибору шляху ». Також другий президент нашої країни підкреслив, що в державі потрібно провести зміни. Він сказав: «Адже всі ми бачимо, в якому сьогодні стані знаходиться Україна. Сьогодні в Україні зведений розділовий паркан. Сьогодні в країні є дві України, що є просто жахом ».

Також Кучма підкреслив: «Я ось пригадав, у нас завжди було гасло -«За єдину Україну! ». Але зараз ми забули про це. І все тому, що насправді сьогодні є дві України. І одна з них сьогодні диктує свою волю всім, що є шляхом у нікуди».


Советуем внимательно посмотреть беседу с Павлом Карайченцовым,  как работают сетки Петра Порошенко на выборах, а также чего ждать в случае победы одного из ключевых кандидатов на выборах.

Подписывайтесь на канал «Хвилі» в Telegram, на канал «Хвилі» в Youtube, страницу «Хвилі» в Facebook