Про це «Хвилі» повідомила прес-служба Всеукраїнського центру сприяння підприємницькій діяльності.

 

Для підприємців, що беруть активну участь в акції, вже давно не секрет, що Продан та її група підтримки прагнуть звести вимоги протестуючих до дрібних економічних поступок. Це тим більше неприйнятно, оскільки вимоги є значно ширшими й стосуються, в першу чергу, політичних питань. Особливе обурення викликають подібні кроки, коли врахувати те, що ця коордрада є нелегітимною. Мітинг 22 листопада висловив їй недовіру й прийняв рішення обрати нову координаційну раду під час чергової акції 29 листопада.

Про це заявив генеральний координатор акції Олександр Данилюк.


«Під час сьогоднішнього засідання їхньої «коордради», яку ми відвідали з метою загального моніторингу ситуації, нам була продемонстрована в дії низка маніпулятивних технологій, що мала забезпечити самозванцям позитивне для них прийняття рішень. Так, зокрема, зал був заповнений невідомим людьми-статистами. З метою врегулювання проблеми головувати на зібранні зголосився народний депутат Михайло Волинець, проти авторитету якого група заколотників не змогла протистояти. Однак, коли він попросив зареєструватися й надати свої дані присутніх на зборах, це викликало заперечення з боку учасників. Тоді функцію з реєстрації присутніх взяв на себе представник асоціації «Укрринок» Володимир Левін. По завершенні реєстрації М.Волинець попросив передати йому інформацію про учасників. На що отримав категоричні протести О.Продан та її групи підтримки. Тоді обурені підприємці, що проживають у наметовому містечку на Майдані, також стала вимагати, щоб списки були передані головуючому. У відповідь на це В.Левін просто порвав списки. Це був відкритий виступ примітивного нахабства проти здорового глузду», — підкреслив О.Данилюк.

За його словами, «Продан зі своїми однодумцями неприховано діє на розкол протестуючих, веде сепаратні переговори з представниками уряду й Адміністрації Президента, спотворює вимоги протестуючих, виступаючи від їх імені. Єдине, що може остаточно і швидко зупинити її деструктивну діяльність – це акція 29 листопада, що має сказати своє слово щодо участі Продан у процесі нашої боротьби, дати належну оцінку подібному політичному шахрайству».

Нагадаємо, що деякі ЗМІ повідомляли, що Олександр Данилюк повязаний з БЮТ.

28-11-2010 23-25