Протягом року підприємці різних галузей намагалися відстоювати свої інтереси окремо, але поодинці підприємці неспроможні протистояти державній машині. Тільки єднаючись ми можемо захистити Своє. 

Національний комітет захисту підприємництва закликає виробників і бізнесменів єднатися за галузевим і територіальним принципами і захищати свої інтереси від свавілля влади. 

Національний комітет захисту підприємництва оголошує про початок ряду акцій прямої дії по захисту вітчизняних виробників від не прорахованих і хаотичних дій влади, які знищують вітчизняну промисловість цілими галузями. 

З 1 липня 2009 року планується значне підвищення акцизного збору на горілчану продукцію, внаслідок цього легальна продукція подорожчає від 60% до 340%! Тисячі людей в усіх регіонах залишаться без роботи, наші громадяни будуть не в змозі купувати невиправдано дорогу легальну продукцію, успішну сьогодні галузь виробництва буде знищено й відкрито шлях для іноземних виробників та кримінального фальсифікату. 

Уряд грубо порушує правила гри, адже планування бюджетів підприємств, так само як і державного бюджету, відбувається на початку року. Змінюючи ставки акцизних зборів посередині року Уряд демонструє, що навіть мінімально не бажає враховувати інтереси вітчизняного виробника.  

Національний комітет захисту підприємництва покликаний єднати підприємців різних галузей і регіонів заради створення в Україні комфортного бізнес-середовища. 

Тільки разом ми зможемо захистити Своє! 

У прес-конференції приймуть участь: 

Голова НКЗП Семидідько Андрій Андрійович
Заступник Голови НКЗП Коломієць Сергій Олександрович
Підприємці, керівники виробництв, які постраждають від авантюрних дій Уряду 

Прес-конференція відбудеться у прес-центрі агенції «Інтерфакс-Україна» за адресою Київ, вул. Рейтерська 8/5а

Пресс-служба  Общественного движения «Хвиля»