Судячи по тому що людей було небагато, то, можна було зробити наступні висновки:
— В Україні все гаразд
— Політично-економічна криза відсутня
— Економічний прогрес триває
— Бракує робочих місць, тощо.
Переходячи від синтезу до аналізу, ми можемо чітко констатувати наступний факт – коли відбувається приплачений різнокольоровий політичний ярмарок, то людей трохи більше, коли відбувається мітинг справедливості та правди і там гроші на пиво ніхто не дає, то маємо, що маємо.
Український виборець, який продав свій голос, продав свою душу і наше майбутнє.
На мітингу було прийнято рішення створити раду активу первинних профспілкових організацій по захисту прав трудящих місту Херсон. Профспілки – це велика та потужна сила, яка наразі розбалансована, але це є структура, яка поставить все на свої місця.
Профспілки України будуть об’єднуватися місто за містом і ми зможемо створити потужний народний кулак нашої Батьківщини. Можливо це звучить якось революційно, але так воно і є. Ми не будемо братися за вила та сокири, ми будемо братися за розум.

Ми звернулися до діючого прем’єр-міністру Юлії Тимошенко не з надією, а з впевненістю, бо тільки не впевнені в собі надіються на удачу.

Прем’єр-міністру України
Юлії Тимошенко
Трудового колективу ТОВ
«Херсонський машинобудівний завод»

Резолюція
мітингу солідарності трудящих м. Херсону.
12 квітня 2009 року.

Шановна Юлія Володимирівна, до Вас знову звертаються трудові колективи міста Херсон. Ситуація навколо нашого машинобудівного заводу погіршується.
Представники влади постійно маневрують, але не на користь трудящих, які вже опинилися на вулиці. З одного боку ідуть нескінченні пусті обіцянки і заяви про прийняті заходи по виходу із кризи на нашому заводі, а з іншого боку у нас на очах продовжується свавілля та руйнація нашого, та інших підприємств міста.
Практично всі постанови Кабінету Міністрів, які направлені на стабілізацію економічного розвитку наших підприємств ігноруються та не виконуються.
Трудящі Херсону об’єдналися у раду активу первинних профспілкових організацій по захисту прав трудящих місту Херсон. Ми готові до більш рішучих дій по захисту наших прав та нашого майбутнього. Трудові колективи міста Херсон, чекають від Вас рішучих і конкретних дій, ми готові Вас підтримати і допомогти відновити політичний та економічний стан нашого регіону.