Тіна Кароль у патріотичній сукні виступила в Японії на підтримку України

Артистка у рамках свого візиту до Японії виступила у Токіо. На сцені Кароль з'явилася в патріотичному вбранні українського дизайнера LEVER COUTURE.

Після свого виступу, співачка виголосила промову, в якій привернула увагу світової спільноти до війни в Україні та критичного стану людей в умовах гуманітарної кризи.

"Хочу подякувати Японії та її народу, що так віданно підтримали та продовжують підтримувати Україну. Україна об'єднує весь світ, а так само Японію у боротьбі з ворогом, який вирішив, що немає існувати нація, мова, культура України.

Артист - це айдентика нації, а музика - це зброя в його руках. Кожен наш крок - це об’єднаний фронт: творчий, військовий, інформаційний, кіберфронт, - ми боремося за право бути господарем на своїй землі.

Ми обов'язково переможемо та відновимо нашу країну, як колись це зробила Японія! Слава націям! Слава Україні!", - сказала співачка.

Після виступу посол США в Японії Рам Еммануель подарував Тіні синьо-жовтий букет квітів.

"Для мене честь бути гостем генерального директора Rakuten Mikitani-san на виступі української співачки Тіни Кароль, щоб зібрати гроші для народу України. Зворушений її голосом та її посланням до світу", — сказав посол

Популярные статьи сейчас

Авто "по доверенности": в Украине планируют радикально изменить правила торговли б/у автомобилями

Водителям из Украины подсказали, как проверить свои штрафы в Польше

Пенсии будут выплачиваться, но пояса придётся затянуть, - эксперт

Мобилизация транспортных средств: у кого и какие авто начнут изымать уже в мае

Показать еще