Нещодавно Україна відсвяткувала тридцять років своєї незалежності. Проте, на жаль, у нас досі є низка важливих проблем, без вирішення яких неможливо побудувати успішне майбутнє. Так, результати соціологічного дослідження «Хто ми: портрет українців очима українців» від наших партнерів – Українського інституту майбутнього доводять, що українці відрізняють себе від росіян, поляків та білорусів, але не мають сучасних національних героїв. А без особистостей, якими пишатиметься суспільство на національному рівні, у нашої країни немає майбутнього!

Саме тому Київська школа державного управління імені Сергія Нижного започаткувала унікальний проєкт – щорічну премію «Державник року», який покликаний довести українцям, що у нас є приводи для гордості і люди, які вже зробили вагомий внесок у розвиток країни. Тому ми вважаємо необхідними відзначити чиновників, громадських діячів та бізнесменів, які ініціювали проєкти прогресивних реформ, адже саме ці люди – рушійна сила до глобальних змін.

Премія буде призначена особам або групам осіб, які працюють у державних органах влади або співпрацюють з державою на центральному або місцевому рівнях. Номінантам необхідно мати досвід розроблення та втілення у життя певних державних стратегій, або ж здійснення потужної інформаційної діяльності на національному рівні. Під час заходу будуть представлені найгідніші претенденти на премію та проєкти, що становлять цінність для держави та українського суспільства.

Вручення премії відбудеться у номінаціях:

  • «Реформатор року»;

  • «Законотворець року»;

  • «Управлінець року»;

  • «Найкраща бізнес-ініціатива в державній сфері»;

  • «Найкраща гуманітарна ініціатива в державній сфері»;

  • «Найкраща регіональна ініціатива».

Визначення переможців відбудеться за участю журі, до складу якого ввійдуть:

Вручення премії за заслуги перед країною «Державник року» відбудеться у суботу, 11 грудня, о 17:30, у КВЦ «Парковий» (1-ий поверх). За подією можна буде слідкувати на FB-сторінці КШДУ ім. С. Нижного.

https://www.facebook.com/kspaofsergiynizhnyi