Як повідомив сам Олександр Попов, він регулярно стежить за повідомленнями та обговореннями у соціальних мережах, однак власної сторінки наразі не веде.

«Я маю намір відкрити свою сторінку у мережі «Facebook» та інших соціальних мережах, однак поки що такої не маю. Я вважаю соціальні мережі дуже прогресивним і сучасним методом спілкування. Втім, шкода що його використовують і для брудних технологій та фальшування інформації. До сторінки підписаної моїм ім’ям я не маю жодного відношення, і прошу киян не довіряти розміщеній там інформації», – заявив Олександр Попов.

Фальшива сторінка Олександра Попова з’явилася у мережі «Facebook» близько двох тижнів тому. Раніше на ній публікувалася інформація взята з офіційного сайту КМДА, та засобів масової інформації.

P.S. Остается только поинтересоваться о доблестной КМДА, почему она не протестовала против публикации своих материалов и «проснулась», только тогда, когда на страничке появился явно идиотский комментарий от имени Попова. А мы расскажем, как было на самом деле. Традиционно украинские чиновники нанимают сетевых рабов, которые ведут их странички. Скорее всего, так было и в этот раз. Потом раб допустил вольность не подумав и это вызвало негативную реакцию и КМДА пошлана попятную. Однако, если допустить, что странича действительно была фейком, то КМДА опять-таки продемонстрировала глупость и непонимание роли сетевых технологий. Поскольку она уже давно могла заблокировать страничку или взять ее под свое управление. В общем, все как всегда — пока гром не грянет мужик не перекрестится.