Председатель парламентской фракции «Радикальной партии Олега Ляшко» — народный депутат Олег Ляшко — использует в своих выступлениях ложные утверждения.

К такому выводу пришли эксперты проекта «Дословно», проанализировав речь политика во время «Отчета фракции Радикальной партии» 3 декабря и его интервью на телеканале Newsone от 24 декабря.

Специалисты отобрали несколько заявлений парламентария, который намерен выдвигаться на президентский пост. Из пяти проанализированных утверждений два оказались манипулятивными, еще два — ложными и только одно не противоречило реальному факту.

«Олег Ляшко обычно обращался к манипулятивным методов, объявляя о своих планах на посту главы государства. Часть пунктов из программы политика зависит не от единоличного решения президента, а принимается парламентом частности », — прокомментировал результаты исследования председатель Комитета избирателей Украины Алексей Кошель.

Заява Факт Після президентських виборів перше, що я зроблю – я перегляну усі міжнародні угоди України. І ті угоди, які забирають в людей роботу і зарплату, я заставлю переглянути або розірву —  зокрема, угода торгівельна про асоціацію [між Україною та Європейським Союзом]

 

24.12.2018,

Телеканал NEWSONE

  Маніпуляція

Припинення дії Угоди про асоціацію  між Україною та Європейським Союзом можливе лише за ухвалення відповідного закону Верховною Радою. [На] 3 млрд доларів у цьому році купили імпортного вугілля: російського, ПАРського, американського

24.12.2018,

Телеканал NEWSONE

  Правда

Популярные статьи сейчас

Сразу на 25 гривен: в Украине резко изменились цены на яйца и подсолнечное масло

Выплаты не придут: ПФУ ответил, что делать пенсионерам, которые не прошли идентификацию

До 800 евро штрафа: какие наказания грозят украинцам в Германии за превышение скорости

В Украине разворачивают сеть "мини-ТЭЦ": скольких жителей они смогут обеспечить теплом

Показать еще

За даними ДФС, у січні-листопаді 2018 року Україна імпорутвала вугілля на $2 млрд 693,086 млн.  Із РФ надійшло вугілля на $1 млрд 667,263 млн (частка в імпорті — 61,91%).

  Я [у разі обрання президентом] поміняю закон: кожен, хто має євробляху, заплатить 500 доларів і забуде про будь-які податки.

 

24.12.2018,

Телеканал NEWSONE 

  Маніпуляція

Відповідно до Конституції, закони ухвалюються більшістю голосів народних депутатів. Президент підписує вже ухвалений документ, а також може виступити із законодавчою ініціативою.

  Ми єдина команда, яка скрізь на кожних площадках вимагає виконання Будапештського меморандуму.

Youtube-канал Олега Ляшка

«Звіт фракції Радикальної партії»  

3.12.2018

  Неправда.

Зокрема, на офіційному рівні до підписантів Будапештського меморандуму з вимогою дотримуватися зобов’язань зверталася Верховна Рада ще VII скликання. Постанову від 28.02.2014 підтримали, зокрема, більшість із фракцій «Батьківщини», «УДАРу», «Свободи» та низка інших парламентських груп.  Також на офіційному рівні Україна продовжує вимагати забезпечення дотримання зобов’язань – у грудні МЗС оприлюднило відповідну заяву.

  За ініціативою «Радикальної партії» Росію визнали державою-агресором

Youtube-канал Олега Ляшка

«Звіт фракції Радикальної партії»  

3.12.2018

  Неправда

Верховна Рада визнала Росію агресором, ухваливши закон «Про особливості державної політики із забезпечення державного суверенітету України на тимчасово окупованих територіях у Донецькій та Луганській областях», поданий до парламенту за ініціативою президента

 

Подписывайтесь на канал «Хвилі» в Telegram, на канал «Хвилі» в Youtube, страницу «Хвилі» в Facebook