Президент Віктор Янукович в черговий раз потрапив у неприємну ситуацію, одразу ж підмічену журналістами. Йому не вдалося відкрити двері президентської ложі у Верховній раді.

Конфуз стався, після того, як новопризначений суддя КС Сергій Винокуров склав присягу. За традицією він зачитав її і підійшов до Януковича, який сидів у президентській ложі, повідомляє ТСН

Глава держави направився до судді. Спробував відкрити двері у ложі, але вони не піддалися.

Суддя розгублено дивився на президента.

Янукович смикнув двері ще кілька разів, після чого махнув рукою, мовляв, та ну її і почав обіймати Винокурова, нахилившись над закритими дверцятами.

У сесійній залі Ради Янукович пробув лише кілька хвилин, після чого вийшов у коридор разом з прем’єром Миколою Азаровим, головою КС Андрієм Стрижаком і главою ВС Василем Онопенком.

Нагадаємо, стосунки Януковича з дверима в Раді не склалися ще з церемонії інавгурації, коли новообраний президент ледь не травмувався — він застібав ґудзика і вже мав зайти до приміщення, двері раптово зачинилися, і ледь не вдарили Януковича.

А у травні Віктора Януковича ледь не збило з ніг жалобним вінком, коли він разом зі своїм російським колегою Дмитром Мєдвєдєвим покладав вінки до пам’ятнику невідомому солдату. Розпочалася сильна злива з градом, і коли Янукович поклав свій вінок, він раптом відірвався і полетів на нього. Президент кілька секунд самостійно боровся з вінком, аж поки йому не допомогли охоронці.

Відео Януковича з вінком побило всі рекорди українського інтернету, а вінок — «герой» сюжету було продано з аукціону більш ніж за 40 тисяч гривень.

16-06-2010 12-05