Про це активістів громадської ініціативи «Я, ТИ — КИЇВ» повідомив Фонд державного майна України. У листі цього органу влади від 19.05.2010 № 10-20-5942 зазначено, що «з метою зняття соціальної напруги навколо спортивного комплексу стадіон «СТАРТ», наказом регіонального відділення ФДМУ по м. Києву від 11.05.2010 № 1200 зупинено приватизацію об’єкту державної власності групи Ж, спортивного комплексу стадіон «Старт».

Формулювання  «з метою зняття соціальної напруги» говорить про те, що винесення такого рішення стало можливим завдяки небайдужості киян, активним, організованим діям громадської ініціативи «Я, ТИ — КИЇВ» і, звичайно, журналістам, які  висвітлювали ситуацію навколо стадіону «Старт».

У своєму коментарі лідер ГІ «Я, ТИ-КИЇВ» Ярослав Новицький зазначив: «Інформація про зупинку приватизації стадіону «Старт», що надійшла від Фонду державного майна України, сприйнята нами як успішний крок на шляху до великої перемоги, яка все ще попереду! Боротьба за стадіон триває! Ми розробили ефективний комплекс дій. Але це тільки початок. Ми готові до рішучої боротьби за історичне минуле наших батьків і здорове майбутнє нас й наших дітей, адже саме такі цінності втілюються для нас у стадіоні «Старт». Також, я хочу подякувати всім хто приймав і приймає участь у заходах щодо захисту стадіону «Старт» від забудовників. Ми дуже цінуємо вашу підтримку. ДЯКУЄМО!».

24-05-2010 23-26

«Хвиля»