Разом із Тертицею «сіли» ще два її співробітники. Проти них прокуратура Черкаської області порушила кримінальну справу за фактом привласнення людських грошей у сумі 13 мільйонів гривень. Водночас ошукані вкладники стверджують, що ці дві спілки «нагріли» їх аж на 60 мільйонів. Але через відсутність бухгалтерських документів слідчим поки що важко встановити точну суму привласнених коштів.

Так бравурно подають наші можновладці для «України молодої» інформацію про затримання злочинців з КС «Імперія» та «Експресія». Але окрім мене, Ви не від кого не почуєте, що чітко працює Черкаський лапшотрон на уші співвітчизників. Так злочинців затримують, і через десять днів дивним чином відпускають рішеннями Соснівських судів. Так затриманий злочиненць, в.о. голови правління КС «Імперія», який заволодів коштами вкладників спілки в сумі 2,5 млн.грн., був звільнений з-під варти за… вимогою старшого слідчого в ОВС ГУ ЧОУМВСУ Геращенко Людмили Герасимівни. Це нічого, що її в той же день відсторонили від посади, головне що справу жіночка для мафії зробила, тож отримає таку винагороду від злочинців, що до пенсії вистачить. Та й бувшому начальнину ЧОУМВСУ, а нині заступнику міністра внутрішніх справ по ППС, Каплію Миколі Васильовичу, зробила приємне. А Каплію М.В. є чому нервувати по Черкаським кредитним спілкам «Імперія» та «Експресія», бо ті спілки так і називали в Черкасах, спілки Каплія Миколи Васильовича. І раптом виявилося, що Каплія Миколу Васильовича та його загребущу родину, попутав отой сумно звісний лихий, пощезли КС «Імперія» та «Експресія», разом з шістдесятьма мільйонами 3,5 тисяч вкладників.

Ніде правди діти, Каплій М.В. вміє ховати кінці в воду, разом з ним та грошима пощезли всі установчі документи, договори кредитів, та договори застав. Вже завтра планується звільнити з-під варти Тертицю Л.Ф., одну з головних звинувачуваних після неприємних 10-и днів відсидки, жертви для лохів, щоб було що надрукувати бравурненько в «Україну молоду», мов працюють же люди, губернатор, прокурор, головний міліціоненр. Але скажіть мені будь ласка, як прокуратура умудрилася доручити розслідування справи ЧОУМВСУ, очільник якого і є головним підозрюваним в розкраданні коштів вкладників. Не дивуйтеся, це у нас такі прокурорсько-ментівські Черкаські приколи, де ой як багато мільйонів коштів вкладників осіло в кишенях посадовців цих поважних структур. Так що не партеся пацани України, кидали Черкаських лохів, і будемо кидати. Благо на теритолрії області проживає 650 000 лохів, чи ботви електоратної, це вже як вам буде приємніше. А за вчинені злочини головних міліціонерів та прокурорів, як винагороду за тяжкий труд розкрадання коштів вкладників, ще й в Київ заберуть та посаду заступника САМОГО дадуть.

Віктор Пилипенко,Черкаси для «Хвилі»