Нагадаємо, «Новий канал» офіційно пояснив звільнення Павлюка тим, що він використав відео з інтернету: «У серйозних інформаційних програмах не можна використовувати синхрони з інтернету. Ми цього не вітаємо навіть у розважальних програмах. Тим паче у цьому випадку це не було ніяким чином інформаційно вмотивовано».

«Це не проблема Інтернету. Йшлося про матеріал, офіційно «розпулений» Кабміном», – сказав пан Шевченко. Сам Володимир Павлюк, який також бере участь у конференції, підтвердив: «Ніхто ж не сумнівався в його правдивості. Він прийшов разом з офіційним зверненням на телеканали в пулі».

Андрій Шевченко додав, що, на його думку, претензії щодо звільнення Павлюка треба висувати до «власника холдингу та до його менеджерів, які так ставляться до команди», а сам він як телевізійник «обов’язково видав би «все пропало!» в ефір. Як саме – почуття смаку і почуття міри». На думку депутата, Володимирові Павлюку варто було відстоювати свої права: «На дворі не ті часи, щоб сплавляти себе і свою команду після такого мізерного непорозуміння».