Органiзатори: Скандальний луганський письменник, автор книги «Сортир», громадські діячи, в тому числi i тi,що допомогають у благодiйних акцiях любого типу та соцiально активна молодь.

Мiсце: Луганськ, вул. Радянська 68, (але тільки з боку вулиці Оборонній) будівля Луганської Обласної Дитячої лікарні, навпроти універмагу «Росія».

Дата: 03.06.2011 , у 13.30.

Цільова аудиторія: городяни, гості міста,ЗМI та влада

Епатажний луганський письменник і громадянський діяч об’єдналися, щоб допомогти не тільки одній людині, яка потрапила в біду, а всій країні, яка повинна звернути увагу на відсутність у країні трупного донорства, «витік» благодійних грошей на рахунки зарубіжних клінік.

Чому владi така реформа не прийшла на розум?

Міф про те, що вас можуть вбити посеред вулиці тільки, щоб порізати вас на органи категорично не сприймається, як аргумент. А ось той факт, що в нашій країні запросто можуть вбити за 20 гривень, залишається фактом в всіх кримінальних хроніках країни.

Скiлькi ще має померти дітей та дорослих , котрi теж потребують трансплантації, щоб влада повернулася обличчям до свого народу?

Хто дав їм право вирішувати за нас: хочемо ми жити чи хочемо померти?

Мета: звернути увагу на те, що з донорством в Україну — справжня біда!

Намагаючись контролювати ринок трансплантації, держава сама загнала трансплантологію в тень.В України заборонено законом .- Трупна трансплантація — пересадка органу від трупа. Законно здійснити таку пересадку в Україну практично неможливо!

Напівлегальними операції з пересадки органів, в яких потребують тисячі українців, робить закон. 

Популярные статьи сейчас

"Мы больше не можем": в Германии высказались о вторжении России в Украину

Украинцы получат по 6600 гривен: кому выплатят помощь от Норвежского совета

Россияне "закапываются" в 100 раз круче: командир роты ВСУ про опыт, который нужно перенимать у противника

В Украине всех военнообязанных будут отправлять на ВЛК, даже непригодных

Показать еще