Однією із найбільших ілюзій українського суспільства є ілюзія про швидку перемогу України на нацистською Росією, яка, з точки зору багатьох українців, приречена на розпад та геополітичну катастрофу. Нажаль, українці не враховують того історичного факту, що Україна протистоїть релігійній секті під назвою Російська Федерація, тому мирна угода, як і компроміс з фанатиками, які є прихильниками культу насильства та війни, є неможливим.

З точки зору відомого російського нациста Олександра Дугіна, представники путінського мафіозного режиму обговорюють між собою три варіанта щодо знищення України. Перший варіант передбачає повну окупацію Донецької, Луганської, Херсонської та великої частини Запорізької області. Другий варіант розрахований на захоплення всієї південно – східної України, та ліквідацію представників української політичної еліти. Третій варіант російських нацистів направлений на повний контроль над всією територією України, наслідком чого, як вважають в кривавому Кремлі, стане знищення її державності і нації.

Дугін переконаний в тому, що Росія, не зважаючи на втрати та високу ціну авантюри Путіна, повинна реалізувати третій варіант, який дозволить РФ за рахунок окупації Західної України отримати вихід до кордонів з Польщею, Румунією, Угорщиною та Словаччиною. Виправдання же для повної окупації України, як вважає Дугін, повинен стати захист Російської православної церкви та захист мільйонів православних віруючих, яким, зі слів російських нацистів, загрожує геноцид в Україні. Отже, українська влада повинна бути готова до кривавих провокацій створених російськими спецслужбами, направлених проти Російської православної церкви в Україні.

Для Дугіна битва за Україну є справжнім Апокаліпсисом, бо від того хто контролює Україну залежить не тільки доля Євразії, але і доля Духа. Перемога Росії, як вважає Дугін, дозволить Україні перейти під омофор Христа, її ж поразка призведе, з його слів, до продовження перебування нашої країни під владою сатани, який зміцнить своє панування над колискою російської державності, церкви і культури. Битва за Донбас, Одесу, Київ та Львів, з точки зору Дугіна, є великою частиною есхатологічної битви, яка може призвести до загибелі людства.

Важливо розуміти, що Дугін довгий час в Росії був маргінальним філософом, який до того ж в молодості активно співпрацював з російськими неонацистами, тож зараз коли міжнародний злочинець Путін, який вважає себе обраним вищими силами, для збереження своєї кривавої влади та виправдання своїх геополітичних авантюр які послаблюють Росію, використовує божевільні ідеї прихильника культу смерті Олександра Дугіна. Фактично, Дугін, який ніколи би в Росії без Путіна не реалізував свою ідеологію, зараз за рахунок параної і соціальної шизофренії російської влади може реалізувати свою давню мрію, а саме перетворення Російської Федерації на теократичну державу, чимось схожу на сучасний Іран.

Кривава агресія Росії проти України, з точки зору Дугіна, повертає до світу ідеї, які символізують завершення ери матеріалізму, економіки, раціонального аналізину, експертів, технократів, менеджерів, всіх тих людей, які в умовах успішного розвитку займають ключові посади та мають вирішальний вплив на прийняття рішень. Тож Дугін, який полюбляє розповідати про боротьбу між російською православною цивілізацією і наступаючим на Росію світом Західного Антихриста, насправді, за рахунок геополітичної катастрофи для РФ намагається посилити вплив своєї маргінальної і утопічної ідеології, як на російське суспільство так і на російську владу. Знищення же України потрібне, зі слів Дугіна, не тільки Росії, а і Христу, тому він впевнений в тому, що росіяни ніколи не підуть з території нашої країни. Тож російських релігійних сектантів, які для виправдання своїх масових кривавих злочинів прикриваються православ’ям, зупинить лише військова поразка.

Останнім часом, використовуючи західних корисних ідіотів, Кремль на Заході намагається нав’язати точку зору про те, що для запобігання поширення конфлікту на країни - члени НАТО та недопущення ядерної війни, Україна повинна погодитись на територіальні поступки по відношенню до Російської Федерації, задля припинення кривавого конфлікту і встановлення перемир’я. Підступність плану Кремля полягає в тому, що окупувавши повністю Донецьку, Луганську, Херсонську і велику частину Запорізької області, що дозволить Росії створити сухопутній коридор до Криму, російська влада запропонує Україні мирну угоду для зняття морської блокади українських портів та завершення повномасштабної війни.

Пастка мирної угоди з Росією передбачає виграш часу для кривавого Кремля, необхідного йому для виправлення допущених помилок, більш ретельної підготовки до війни та перетворення нових окупованих територій нашої країни на плацдарми, з яких будуть наноситись військові удари по Україні. В Кремлі чудово розуміють, що підписавши таку мирну угоду українська влада здійснить політичне самогубство, наслідком чого стане потужна політична криза, яка буде послаблювати Україну. Тому українська влада не має права йти на поступки по відношенню до нацистської Російської Федерації, дозволяючи їй виграти час для більш потужного військового удару по Україні.

Західним корисним ідіотам, які вірять в Європу від Лісабону до Владивостока, варто, нарешті, усвідомити, що російське суспільство на рівні цінностей та ідей є глибоко антизахідним і в цьому не винна російська пропаганда, яка лише є відображенням настроїв переважної більшості громадян Росії, бо навіть росіяни, які живуть в Нью – Йорку або Берліні, продовжують масово підтримувати агресію РФ проти України. До того ж в нацистській Росії, яка є становою країною, відсутні класи зацікавлені в демократизації РФ, більшість росіян лише прагнуть мати відчуття причетності до чогось величного, а саме територіальних завоювань, розширення імперії та нанесення поразки колективному Заходу. Для західних експертів та політиків, які бажають зрозуміти загадкову російську душу, обов’язково потрібно подивитись чудовий радянський фільм “Беспредел”, в якому було прекрасно показано по яких правилах донині живуть росіяни.

В царські часи росіяни заявляли, що війни, які веде Росія, направлені на захист православних та слов’ян. Радянська ж влада виправдовувала свої військові авантюри захистом братнього пролетаріату, зараз же РФ позиціонує криваву агресію проти України захистом російськомовних громадян, захищаючи яких вона залишила їх без майна, роботи, бізнесу та мирного життя, вбивши їхніх родичів. Тому, якщо зняти “рожеві окуляри”, можна побачити історичну закономірність, що не зважаючи на назву країни, зміну влади та ідеологій імперська сутність імперії зла не змінювалась від створення Росії до сьогодення.

Найбільшим страхом Кремля є швидка поразка Збройних сил РФ в Україні, тому російська влада буде прагнути затягувати конфлікт для економічного виснаження нашої країни, наслідком чого стануть фіскальна та соціальна криза в Україні, посилена протестними акціями біженців, велика кількість яких дотепер не отримали обіцяної допомоги від держави. Навіть російські провладні військові експерти вважають, що Україна має всі шанси нанести військову поразку північній імперії зла до осені 2022 року, в разі отримання нею від Заходу всього необхідного їй важкого наступального озброєння. Тому затягування війни для України є абсолютно неприйнятним варіантом, але для військової перемоги над варварами з півночі та звільнення окупованих територій нашої країни до осені, Україна потребує більш масштабної безпекової допомоги від Заходу.

Варто розуміти, що в Німеччині та Франції багато інтелектуалів і політиків не зацікавленні в перемозі України над нацистською Росією, бо військова поразка північної імперії зла призведе до посилення нового геополітичного центру впливу, а саме України та Польщі. Елітам зі “старої Європи” не потрібне, ані посилення “нової Європи”, ані посилення впливу США на ЄС, тому з їхньої точки зору, Україна повинна погодитись на болючі поступки по відношенню до кривавої Росії, для того щоб Німеччина та Франція за рахунок геополітичного балансування між США та Російською Федерацією продовжували бути лідерами в ЄС.

Нажаль, європейські політики не бажають визнавати того історичного факту, що Росія веде війну проти Європи. Росія зацікавлена в Європі де не будуть діяти правила, міжнародні зобов’язання та міжнародне право. Кремлю потрібна фрагментація Європи та опущення її до рівня РФ. Коли ідеологи Кремля розповідають корисним західним корисним ідіотам про національний суверенітет та баланс інтересів, вони мають на увазі право російської влади влаштовувати терор проти громадян сусідніх країн, які входять, як вважає новий Гітлер з Півночі, до сфери впливу РФ. Прикро, що західні інтелектуали закривають свої очі та вуха, щоб не бачити і не чути правду про Росію. Про який спільний Європейський простір з РФ може йти мова, якщо відомий ідеолог Кремля Сергій Караганов прямо заявляє про необхідність приєднання РФ до нового центру впливу в Азії, який може бути створений та перегортання “ петровської сторінки” їхньої історії. Фактично, російська еліта публічно надсилає сигнали про розрив з Європою, бо європейські цінності та ідеали загрожують, як одноосібній владі Путіна, так і корпорації чекістів, які зацікавлені в тому, щоб громадяни РФ продовжували бути безправною худобою, яка вірить в зовнішніх ворогів і “оточену фортецю”.

Популярные статьи сейчас

Дуда рассказал, идут ли разговоры о мирных переговорах между Украиной и РФ

Украинцев предупредили о новой мошеннической схеме в мессенджере WhatsApp

Германия ограничит выдачу наличных беженцам: что это значит для украинцев

В Украине изменили график летних каникул: когда начнутся и сколько продлятся

Показать еще

Особливо ж цинічними є тексти багатьох американських інтелектуалів про те, що Джозеф Байден для підштовхування української влади до болючого компромісу з РФ повинен заявити про межу безпекової допомоги для України та постачання важкого наступального озброєння, яке може бути припинене задля домовленостей з РФ. Цим американським інтелектуалам хотілось би нагадати, що після агресії Росії проти Грузії відбулось ганебне “перезавантаження” відносин з РФ, ініціатором якого був Барак Обама, після чого відбулась анексія Криму та окупація окремих районів Донецької та Луганської областей. Після добудови “Північного потоку – 2” та зняття санкцій з його оператора відбулась повномасштабна агресія проти України. Посилення Путіна за рахунок поступок України призведе лише до того, що російська еліта розпочне підготовку до військового конфлікту з НАТО, бо вже зараз деякі російські військові експерти заявляють, що РФ примусово мобілізуючи українців на окупованих нею територіях може суттєво збільшити чисельність Збройних сил північної імперії зла. Тому американські інтелектуали повинні самі собі задати риторичне запитання, а скільки для США буде коштувати поразка України?

Сподівання ж українців про розпад Росії є абсолютно безпідставним, оскільки в РФ корпорації чекістів в національних республіках вдалось сформувати російсько – центричні еліти. Також в РФ значно збільшилась економічна взаємозалежність між різними регіонами та національними республіками. Не можна також забувати, що під впливом русифікації та освітніх процесів в національних республіках була сформована загальноросійська імперська ідентичність, прояви якої можна було побачити в діях бурятів, чеченців, дагестанців та інших народів РФ, які скоювали масові військові злочини проти українців.

Головним реалістичним пріоритетом для України є отримання від наших західних партнерів важкого наступального озброєння, необхідного їй для нанесення швидкої військової поразки Росії. Після знищення путінського мафіозного режиму у України буде вікно можливостей для вступу до НАТО, яке відкриється максимум на 10 років, до того часу поки в Росії до влади при підтримці населення не прийде після чергової невдачі по демократизації РФ ідейний нацист, який забажає помститись нашій країні та взяти реванш у Заходу. Але для реалізації цього оптимістичного сценарію західні еліти повинні не тільки прагнути послабити Росію за рахунок України, а й допомогти нашим героїчним Збройним силам перемогти російських нацистів.

Дотепер російські окупанти мають артилерійську перевагу над ЗСУ, які вимушені економити боєприпаси, що свідчить про недостатню безпекову допомогу від Заходу. Україна гостро потребує від Заходу більше артилерії, сучасних американських систем залпового вогню, ракетної зброї, винищувачів та бомбардувальників для успішного контрнаступу і звільнення всіх окупованих територій. Західні політики повинні врешті – решт зрозуміти, що у України є обмаль часу, тому, або вони ввійдуть до історії як співучасники злочинів путінського терористичного режиму, або вони надавши масштабну безпекову допомогу нашій країні, допоможуть їй перемогти імперіалістичну Росію, перемога над якою стане запобіжником необхідним для недопущення Третьої світової війни, тож вибір за ними.