Сьогодні, 15 березня, у місті Борзна Чернігівської області три тисячі людей зібралися на мітинг з вимогою якнайсуворіше покарати майора міліції Сергія Ярошенка, який вбив ненароджену 6-місячну дитину, розпоровши живіт її матері, 22 -річний Оксані Циганок.

Про це написав на своїй сторінці у Facebook лідер Радикальної партії, народний депутат України Олег Ляшко.

«Сьогодні у Борзні на Чернігівщині три тисячі людей зібралися на підтримку Оксани Циганок і з вимогою справедливої кари виродку Сергію Ярошенкові, який скалічив 22-річну Оксаночку, яка була вагітною. Ця сволота Ярошенко вбив її ненароджену донечку і ледь не вбив саму Оксану. Намагаючись перерізати їй горло, він попав ножем у обличчя, а далі дівчина змогла втекти від цього звіра. Ярошенко ножем вспоров живіт Циганок і крутив ним всередині (!) — Ви уявляєте, до чого це кончена тварюка, яка не має нічого людського» — написав Ляшко.

 

«У Оксани пошкоджені всі внутрішні органи, її врятував плід її ненародженої доньки… Зазвичай навпаки — батьки жертвують чимось у своєму житті заради дітей. А тут — зворотня ситуація: маленьке сонечке врятувало свою маму… Під час мітингу йшов несамовитий дощ. Це з неба лилися сльози маленького ангела — вбитої доньки Оксани Циганок. Незважаючи на негоду, люди стояли і вимагали покарати Ярошенка. Дякую щиро всім, хто сьогодні боровся за справедливість разом зі мною!» — зауважив народний депутат, який також розповів про конфлікт із місцевою владою.

 

«Місцеві начальники-держиморди на чолі з головою РДА Дроботом намагалися зірвати акцію. Чому? Тому, що вони кришують Ярошенка, який ділиться з Дроботом тим, що краде у борзнянців. Але цим падлюкам нічого не вдалося, люди повалили виродка Дробота на землю і топталися по ньому. Я ляжу кістьми, щоб справедливість перемогла! Або пожиттєве ув’язнення для Ярошенка, або буде український суд Лінча з вилами!» — заявив Олег Ляшко