Політика діючого уряду під керівництвом М.Азарова призвела до різкого погіршення матеріального становища українців та соціальних стандартів життя. За три роки прем’єрства М.Азарова народ України не відчув на собі анонсованого владою «покращення життя».

У середу, 13 березня, о 12-00 під стінами Кабміну   СОЦІАЛІСТИЧНА ПАРТІЯ УКРАЇНИ

проводить акцію протесту під гаслом  «КАБМІН, ДАВАЙ, ДО ПОБАЧЕННЯ!».

В усіх регіонах України зростає заборгованість по заробітній платі. Станом на січень 2013 року держава заборгувала 16 млрд. гривень соціальних виплат найбільш вразливим верствам населення – дітям війни, чорнобильцям та афганцям. Ініційована урядом М.Азарова медична реформа зазнала повного краху – значна частина українців не мають можливості отримати навіть елементарну медичну допомогу за місцем проживання. Неухильне зростання цін на житлово-комунальні послуги, газ, основні продукти харчування повністю обезцінюють мізерні доходи громадян.

 

Соціалісти вважають, що уряд на чолі з М.Азаровим неспроможний проводити реформи, які насправді потрібні країні. А ті реформи, які задекларовані цим урядом, спрямовані на збагачення купки олігархів і не мають нічого спільного з інтересами більшості громадян України.

Соціалістична партія України вимагає відставки діючого уряду та закликає громадян України підтримати акцію протесту.