Украинского олигарха, президент футбольного клуба «Карпаты» Петра Дыминского обвиняют в гибели Наталии Трилы в ДТП 18 августа и в бегстве с места трагедии вчера.

Такое заявление сделал брат Наталии Трилы – Степан Маценко на своей странице в Facebook.

По его словам Степана Маценко, Петр Дыминский был за рулем Мерседеса модели S-65 AMG (н/з АС0277ВР), который грубо нарушил правила дорожного движения в населенном пункте, совершая обгон в неположенном месте. Маценко утверждает, что после аварии Петр Дыминский пересел в машину сопровождения Lexus (н/з ВС0222СК), а вину переложил на охранника.

Удар Мерседеса был такой силы, что от автомобиля погибшей девушки ничего не осталось. Степан Маценко также утверждает, что есть свидетели, которые видели, как Дыминский пересаживается во внедорожник. Ниже полный текст заявления Степана Маценко.

Друзі, вчора в мене в родині сталася біда.
Погань, що називається Петро Димінський, вбив мою сестру Наталю Трілу.
Близько 15.00год. вона виїхала на своєму авто зі Львова в напрямку села Ямельня Яворівського району, де вона проживала. В дозволеному місці вона повернула ліворуч в сторону села. В цей час Мерседес моделі S-65 AMG (н/з АС0277ВР), яким керував Димінський, в супроводі позашляховика марки Lexus (н/з ВС0222СК), грубо порушивши ПДР, на великій швидкості в населеному пункті здійснив обгін у недозволеному місці. Внаслідок цього сталася страшна ДТП, в якій загинула моя сестра. Після ДТП Петро Димінський, як останнє лайно, не надавши першої медичної допомоги, пересів в позашляховик Lexus (н/з ВС0222СК) і змився у невідомому напрямку. Після чого до авто Димінського підійшов його охоронець і стверджував що це він був за кермом Мерседеса.
Зіткнення було дуже сильним, з авто сестри не залишилося нічого, мерседес злетів в кювет і врізався в дерево. Але чомусь на водію, який стверджує що був за кермом, нема жодної подряпини чи синця. Також є свідки, які бачили як Димінський пересідав у позашляховик. Тепер він максимально замітає сліди і уникає кримінальної відповідальності.
Не можна залишати вбивцю без покарання. Якщо ця потвора зараз уникне відповідальності — завтра вона і надалі буде вбивати невинних людей.
Прошу Вашої допомоги у зборі додаткових свідчень та інформації з телефонів, фотоапаратів чи відеореєстраторів.
ДТП сталася близько 15.10год. в с. Ямельня.
Вірю в силу Фейсбуку і надіюся що ми разом покараємо цю істоту.
Мої контактні дані:
тел. 0676700762
email: matsevko.s@i.ua

Пресс-служба Петра Дыминского пока не реагировала на данное обвинение.

ДТП произошло на трассе М10 Львов-Краковец в селе Ямельня, Яворивского района около 15:10. По предварительным выводам, автомобиль Opel, за рулем которого была 26-летняя жительница села Ямельня, возвращал или выезжал из села на трассу, когда в нее врезался Mercedes S 65 AMG. Молодая женщина погибла на месте ДТП.

По информации Zaxid.net, по приезду полиции Дыминский закрылся в автомобиле охраны, зато охранник бизнесмена утверждал, что именно он был за рулем Mercedes S 65 AMG.

Изображение: Zaxid.net