{advert=1}

Достеменний аналіз діяльності владних структур м. Олександрії (Кіровоградська область), зокрема міського голови Степана Цапюка, публічне викриття їхніх незаконних дій, а також попередження самих зловживань зі сторони чільників міста, обернулися для голови молодіжної громадської  організації “АТОМ-XXI” Віктора Медвідя найнесподіванішою стороною… Вірніше – будівельними плитами.


Останні під приміщення торгівельно-розважального комплексу «Оріон» (вул. Леніна, 100), власником якого на сьогодні і є Віктор Медвідь, привіз близько 12-ої години 7 жовтня 2011 року трактор (державний номер причепа ФГ 4143). Намагався розгрузити. Водій транспортного засобу чесно зізнався – діє за особистою вказівкою мера м. Олександрії Степана Цапюка. Втім, для чого і навіщо це міському голові? – пояснити не зміг. Тому…

Залишається тільки здогадуватися…

Або Степан Цапюк таким оригінальним чином хотів якось перекрити бізнес Віктору Медвідю або ж… Вирішив «підсунути взятку»…

Можемо припустити – міському голові здалося, що будівельні матеріали Віктору Медвідю для реконструкції ТРЦ «Оріон» потрібні. Тут варто зазначити, що деякі ремонтні роботи у торгівельно-розважальному комплексі іще не до кінця завершені.

Однак, як би там не було, а розгрузитися трактору представники Віктора Медвідя, які на той час були в торгівельно-розважальному комплексі, не дали.

Проте, якщо трактор розвернувся і поїхав, то Степан Цапюк у своєму специфічному рішенні проявив наполегливість. Що не кажіть – людина твердого характеру. Не дарма ж – МЕР. І у вихідні працює, і грошей з міського бюджету не шкодує.

Наступного дня (у суботу 8-го жовтня) зранку будівельні плити уже були під стінами ТРЦ «Оріон». І знову ж таки… Чи то їх так розгрузити спішили (щоб хтось часом знову «подарунок» не завернув) чи зумисне все робилося… Але… Два входи зі сторони площі Попова та зі сторони вул. 6-го грудня в ТРЦ «Оріон» виявилися закладеними будматеріалами. ..

{advert=2}

Двозначні дії Степана Цапюка представники Віктора Медвідя сприйняли однозначно. Написали начальнику Олександрійського міського відділу міліції УМВС України в Кіровоградській області С. О. Ботезу заяву про скоєний злочин. В діях Степана Цапюка вони побачили: 1. Перевищення владних повноважень; 2. Протидію законній господарській діяльності; 3. Самоуправство. 

Популярные статьи сейчас

Выплаты не придут: ПФУ ответил, что делать пенсионерам, которые не прошли идентификацию

Европейские лидеры призвали Совет ЕС срочно предоставить Украине средства ПВО

ПФУ опубликовал данные о крупных выплатах в апреле: чего ждать пенсионерам

В Украине разворачивают сеть "мини-ТЭЦ": скольких жителей они смогут обеспечить теплом

Показать еще