Також Ляпіна прокоментувала інформацію про те, що Прем’єр України не вийшла до протестувальників біля Українського дому, тому що акція була організована президентською стороною і самою Ксенією Ляпіною.
«Я маю до цього тільки той стосунок, що завжди підтримувала і підтримую підприємців. Щодо президентської сторони, думаю, вони будуть вражені подібними заявами, тому що вони ні слухом ні духом не знали про цю акцію. Я знала про цю акцію безумовно, знала від лідерів об’єднань, і мені дуже лестить моя особиста роль як лідера буквально всієї України, але, на жаль, я мушу визнати, що моя роль не така кардинальна», — сказала вона.

На уточнююче запитання, чи приводила вона людей під Українськимй дім, щоб вони кричали «ганьба» Прем’єрові, Ляпіна сказала: «Звичайно я не приводила людей, і не казала їм кричати «ганьба». Взагалі все, що вони кричали, то це вони кричали за своєю особистою ініціативою. Більше того, вони зібралися через те, що уряд, на жаль, прийняв 366 постанову. Ніколи б вони не зібралися, якби цієї постанови не було. Це просто факт, який уряд хоче не помітити, але якщо він цього не помітить, то це буде повторюватися не один раз, тому що економічні вимоги відрізняються від політичних тим, що їх не можна штучно організувати».

За словами Ляпіної, люди сподівалися, що Тимошенко вийде до них, і в минулому вона ніколи так не поводилась. «Вона виходила до людей, навіть, якщо вони були негативно налаштовані. Вона знала, що їм сказати і знаходила з ними спільну мову. Вона шукала з ними спільне рішення. Підприємці, йдучи на цю акцію, розраховували побачити ту саму Юлію Володимирівну, яка вийде до них і буде шукати вихід, бо це народ України, і тих 250-300 людей на акції відображають думку кількох мільйонів українських підприємців. Юлія Володимирівна мала до них вийти, вони не мали політичних питань. Вони приїхали з різних регонів України і мають різні політичні вподобання. Тимошенко зробила кардинальну помилку, не виходячи до людей… Це значить вона відгороджується від народу України… Це негативна тенденція», – зауважила депутат.