Це питання життя і смерті. Страшно, що завтра таке може статися з кожним. Маємо прямо зараз покласти край кривавому бєспрєдєлу.

Друзі, приєднуйтеся до заходу. Якщо ми залишимо цей злочин безкарним, гріш — ціна усій нашій громадській активності!

У вівторок, 1 червня, о 10.30 біля Шевченківського відділку МВС за адресою Герцена, 9 свідома громадськість розпочне акцію протесту проти сваволі вітчизняних міліціонерів, які катують та вбивають людей в Україні. Активісти також протестуватимуть проти як фактичних, так і законодавчих (законопроект 2450) спроб влади та міліції обмежити право на мітинги в Україні.

Громадськість, студенти та матері пройдуть траурною ходою до Шевченківського відділку міліції, під який покладуть траурні вінки та квіти в пам’ять вбитого нелюдами в погонах хлопця (всі присутні хлопці
мають бути з зав’язаними на рукавах світлими хустинками). Наголос на тому, що тиждень ми чекаємо реакції, після чого влаштовуємо їм другу Грецію.

Акції солідарності пройдуть і в багтьох інших містах (наразі вже приєдналося більше 10 міст). Контакти координаторів список буде значно розширено.

Організатори акції: громадські організації, активні люди, журналісти, одногрупники та сусіди вбитого хлопця. Приєднуйтеся! Організаторів у прес-анонсі не згадуємо.

Щодо символіки організацій — вирішено, що усі ми ВІДМОВЛЯЄМОСЬ ВІД СИМВОЛІКИ. Загинув хлопець — піаритись на цьому гріх. Організації, для яких пріорітетом була символіка вже відмовились від участі в акції.

Від ВСІХ: прохання залу4ати народ (запрошувати на акцію,повідомляти про хустинки білі на руку), інформувати суспілство (розсилки, сайти тощо).

З усіх питань звертайтесь до координатора акції — Євгенії Малих, +38
093 388 33 66, mal.e.ua@gmail.com