На жаль, спрацював відомий ще радянським бюрократам принцип — «не важливо що ти зробив, головне — як відзвітувався (пропіарився).


На акції Громадської організації «
Столичні гуртожитки», пропіарились здається всі і саме більше -люди абсолютно непричетні до неї типу Кулікова і Філіндаша.


Весь
Інтернет засіяний інформацією, як Клички, Пилипишин і навіть Куліков грозно відстоювали права мешканців гуртожитків і лише про тих, хто справді організував цю акцію, зібрав і привів людей, блокував цепками Київраду та закривши собою ворота з Пушкінської не пускав до КМДА автівки — ГО «Столичні гуртожитки» (створену самими мешканцями гуртожитків) — ні слова. Наші «повії пера» про цю організацію навіть не згадали.


Виключення складає хіба що Гена Шевенко і організація яку він представляє (я правда так і не зрозумів — чи то Хвилю чи Нашу землю), який дійсно реально допомагав і підтримував нас не піарячись
, як Клички чи (збоку-припьока» Пилипишин) себе.


Правда і пан Юрій Романенко міг би перечисляючи «організаторів» згадати і нас — ГО «Столичні гуртожитки» (в общем то пан Романенко перечислил,- указав ГО как Ассоциацию киевских общежитий, — прим. пана Романенко:)),
так як саме ми ініціювали і організували цю акцію і це наші люди (мешканці гуртожитків) не за бабло, а за свою долю, відчаявшись від байдужості і беззаконня влади, прийшли з цепками і (втрачати нічого) — заблокували цей гадюшник.


Мешканці гуртожитків уже не одноразово мирно пікетували Київраду, не вдаючись до радикальних заходів, коли цепками обмотуваали не
Київраду, а себе. Реакції з боку влади — нуль.


Тому на останніх зборах активу представників гуртожитків я зазначив, що це безперспективний шлях і цих виродків потрібно не просити, а брати сук за горло і змушувати їх рахуватись з людьми, раз вони «по доброму» не хочуть.


Мешканці гуртожитків (люди яким втрачати нічого) гаряче підтримали цю пропозицію.
За підтримкою ми звернулись до всіх кого знайшли — до
Кличків, Пилипишина, Юрія Збітнєва та до інших громадських організацій.


Слід відзначити, що якщо Клички,
Пилипишин і «нєкоториє депутати» відверто тупо використали нас для свого піару (хоча домовленості були інші і про це в статті Романенка зазначено), то Гєна з його людьми реально допомагав, а не піарився, можна сказати, що безкорисно (людьми, а не піаром) допомагали і деякі інші організації, наприклад, ГО «Кияни обьєднуємось».


Але в цілому у нас вийшло як завжди — поки одні у фізичному протистоянні блокували входи і вїзд (з Пушкінської) до Київради, інші (
Клички, Пилипишин і навіть з боку-пріпьока Куликов) піарились перед телекамерами.


Вийшло як у тому відомому анекдоті, — нагородження пресою непричетних — «висвітленням участі», і повне ігнорування нашими «бєспрістрастними» масмедіа тих, хто насправді підняв людей і залучив інші організації — ГО «Спілка столичні гуртожитки».


Ну
, нічого буде нам наука, в тому числі знатимемо якими хитрожопими є всі наші політики, яких більш цікавить піар чим реальна допомога мешканцям.
Як висновок можна сформулювати тезу про те, що нікому з них ми (прості «маленькі українці») не потрібні і нєхрен на них надіятись і особливо просити допомоги. Потрібно самим (різним прошаркам і групам) права яких ігноруються та порушуються владою обьєднуватись та підтримуючи один одного брати цю зграю виродків (в першу чергу банду Льоні) за горло і давити сук, бо лише так ми можемо їх змусити рахуватись з нами як з людьми і хоч щось робити для людей, а не лише для поповнення власних рахунків у офшорах, чим вони виключно і зайняті.

Популярные статьи сейчас

Мэр Харькова заявил про удар по жилому микрорайону Харькова и многоквартирных домах: есть погибшие и раненые

Заявление Лукашенко о нападающих на "Крокус Сити" подрывает кремлевский нарратив - ISW

В Пентагоне отреагировали на российскую ракету в Польше

Военный оценил состояние Черноморского флота РФ после ударов ВСУ

Показать еще


Тому я запрошую всіх киян, які не вважають себе бидлом — від якого нічого не залежить (як деякі вважають) обьєднуватись для спільних дій і підтримки один одного у проведенні акцій та інших заходах по відстоюванню наших законних прав, у нашій спільній боротьбі проти наших лютих і безжальних ворогів — нашої влади.
Наразі, найближчим часом намічається (у разі якщо влада добровільно не виконає вимоги людей) акція протесту з повним блокуванням засідання
Київради ошуканих інвесторів забудовників будинків № 4 і 8 по вулиці Лаврухіна. Причому, шахраями, які їх ошукали, є в першу чергу сама влада — як міська так і Деснянська районна (яка започаткувала цю шахрайську оборудку ще в 2004 році) і якщо влада не вирішить проблему,, яку сама і породила то люди (яким також втрачати нічого) змусять її це зробити.


Про хід підготовки акції і саму проблему читайте найближчими днями на kiev4you.org
надіємось що і Гєна Шевчук та Хвиля, як і інші організації, що реально готові боротись з цими бл…ми, а не лише піаритись, приєднаються.


Та й питання мешканців гуртожитків ще не зняте з порядку денного, якщо вони знову спробують нас водити за носа ми знову «зацепкуємо» їх. І хрен хоч одна депутатська рожа попаде на сесію.

Прошу приєднатись до обговорення тих хто готовий не ждати милостей від влади, а брати цих сук за горло і активно захищати свої законні права та інтереси.
Як показав досвід — це єдиний (на жаль) реальний шлях змусити цю владу рахуватись з простими людьми.

Олександр Дядюк для «Хвилі»

P.S. Від «Хвилі». Хлопці ми з великим задоволенням допоможемо вам торбити цих тварюк, доки їх не переможемо.